Welcome to AC Web.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Cmake issue with Not Found Boost (Pic Included) Thanks!


    REGISTER! (FREE)
    Registered members see less ads
    and also gain access to other great features.


    This is issue i am receving, i have 1_63 version and from what i seen in cmake of source is approved i think there shouldn't be a problem with this, however i'd like to hear other people opinions regardless to this, i've setup link in system, restarted even vps to see if the fix will appear, but nothing! Looking forward for any try of help here..

    https://ibb.co/5YSK0QT

  2. #2
    So you have 1.63 but you are pointing to 1.66.0. That might be your issue pal.

  3. #3
    If you have a 32 bit os on your vps, you should download 32bit boost

    As you can see on TrinityCore Windows requirements page



    Download boost 1.66.0 32bit: https://dl.bintray.com/boostorg/rele...vc-14.1-32.exe


    After you've done everything correctly and you still have your CMake open, click on "File" then "Reload Cache".
    Last edited by mindsear; 04-14-2019 at 12:39 PM.

  4. #4
    MMO-Society

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    MMO-Society
    Posts
    2,669

    REGISTER! (FREE)
    Registered members see less ads
    and also gain access to other great features.
    I've found that the best solution is simply to install both 32 bits and 64 bits of BOOST.

    Dunno if this matters but i always do 32 bits first then 64 bits.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •