Welcome to AC Web.
Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Custom talent tree problems


    REGISTER! (FREE)
    Registered members see less ads
    and also gain access to other great features.
    Hello guys, i'm making my own talent tree inspired on mop-bfa, i was trying to separe the spells and make they position more left on screen but i got a problem, the frameside was getting break

    INITIAL_TALENT_OFFSET_X = 35; << no touched offset works good, on the right side of the screen
    INITIAL_TALENT_OFFSET_X = -10; << move the spells button to left, but when i tried it the spells start breaking them frame and disappear
    Someone knows how can i fix it?


  2. #2


    Join Date
    Mar 2014
    Location
    http://strong-wow.com
    Posts
    1,117
    bump

    - - - Updated - - -

    bump

  3. #3

  4. #4


    Join Date
    Mar 2014
    Location
    http://strong-wow.com
    Posts
    1,117
    bump

  5. #5


    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Security supervisor
    Posts
    837
    No need to bump it 3-4 times a day. Once a day is enough.

    just be patient and wait for a developer to reply.

  6. #6
    Quote Originally Posted by Mallor View Post
    No need to bump it 3-4 times a day. Once a day is enough.

    just be patient and wait for a developer to reply.
    Already told him xD

    - - - Updated - - -

    FIXED!!
    Last edited by Rafael.valéo; 10-11-2018 at 07:58 PM.

  7. #7


    Join Date
    Mar 2014
    Location
    http://strong-wow.com
    Posts
    1,117
    Fixed!!

  8. #8


    Join Date
    Aug 2012
    Location
    I'm just DBC'ing around
    Posts
    161
    So what did you do to fix it?

  9. #9
    Cruel-WoW

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Cruel-WoW.net
    Posts
    2,455
    Quote Originally Posted by SteffyNator View Post
    So what did you do to fix it?
    i would share the fix (he shared it elsewhere) but this would be against the rules.

  10. #10

    REGISTER! (FREE)
    Registered members see less ads
    and also gain access to other great features.
    Quote Originally Posted by SteffyNator View Post
    So what did you do to fix it?
    On Addons/Blizzard_TalentUI.xml.
    Edit :
    <ScrollFrame name="PlayerTalentFrameScrollFrame" inherits="UIPanelScrollFrameTemplate">
    <Size>
    <AbsDimension x="460" y="332"/>
    </Size>

    This will fix, mine was 332 on X, changed to 460 and frames stop breaking, working good, now for fixing them position change it on talent.dbc

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •